Le Morine Sangiovese 2007 Ris.

Årgang

2007

Producent

Monticino Rosso

Område

Toscana

Land

Italien

Flaskestørrelse

0,75L

Alc.

14%

Fattoria Monticino Rosso er en familiedrevet landbrugsvirksomhed. Det blev etableret i 1965, da Antonio Zeoli købte sin første tretten hektar store område, kaldet “Olmo”.

I de følgende år kom hans sønner Luciano og Gianni, der nu begge leder forretningen, op ved siden af ​​Antonio, og i 1985 erhvervede familien den 24 hektar store lille gård “Monticino Rosso”, ved siden af ​​den første, hvorefter hele gården blev navngivet.

Deres Le Morine Sangiovese er i appellation Superiore. Deres Cru marker “Olmo”, er hvor druerne er fra. Jordbundsforholdene er præget af ler og sand, og temperaturen modereres af vind fra havet. Stokkene er 20 år gamle med 5000 planter pr hektar.

De anvender en lagring på 12 måneder på fad og 6 måneder i flaske, inden de sættes ud på markedet.

Læs mere

Værd at vide om

Monticino Rosso

Fattoria Monticino Rosso er en familiedrevet landbrugsvirksomhed. Det blev etableret i 1965, da Antonio Zeoli købte sin første tretten hektar store område, kaldet “Olmo”.

I de følgende år kom hans sønner Luciano og Gianni, der nu begge leder forretningen, op ved siden af ​​Antonio, og i 1985 erhvervede familien den 24 hektar store lille gård “Monticino Rosso”, ved siden af ​​den første, hvorefter hele gården blev navngivet.

Deres Le Morine Sangiovese er i appellation Superiore. Deres Cru marker “Olmo”, er hvor druerne er fra. Jordbundsforholdene er præget af ler og sand, og temperaturen modereres af vind fra havet. Stokkene er 20 år gamle med 5000 planter pr hektar.

De anvender en lagring på 12 måneder på fad og 6 måneder i flaske, inden de sættes ud på markedet.