Grosso Sanese Sel Mg 2000

Årgang

2000

Område

Toscana

Land

Italien

Flaskestørrelse

1,50L

Alc.

14%

Podere Il Palazzino ligger i Monti i Chianti, 20 km nordøst for Siena, i den sydlige del af Chianti-området, i retning mod Gaiole. Det er en gård på 20 hektar, der hovedsageligt er dedikeret til vindyrkning og i mindre grad til dyrkning af oliventræer.

Palazzino er en del af arven af bondehuse, boliger og gårde, der blev bygget og restaureret i løbet af det 18. århundrede med landbrugsreformen af ​​Pietro Leopoldo, storhertugen af ​​Toscana.

I midten af det 19. århundrede blev familien Sderci blev ejere af Podere Il Palazzino, mens Alessandro har bygget de nuværende vinmarker og den nye helt underjordiske kælder.

På grund af den lille størrelse, er arbejdsprocedurerne håndværksmæssige strenge med fortrinsvis manuelle processer. For at beskytte deres leve- og arbejdsmiljø bruger de ikke kemikalier, der er skadelige for jorden.

De respekterer naturens balance med indgreb, der forbedrer ventilation, eksponering for sollys og fugtkontrol for at øge planternes selvforsvar mod angreb fra sygdomme eller skadelige insekter.

I vinmarkerne er insekticider, herbicider og alle former for syntetiske produkter forbudt. I kælderen udføres gæringen uden tilsætning af gær, så den malolaktiske gæring foregår på en naturlig måde, og brugen af ​​antioxidanter reduceres til et minimum.

Læs mere

Værd at vide om

Podere il Palazzino

Podere Il Palazzino ligger i Monti i Chianti, 20 km nordøst for Siena, i den sydlige del af Chianti-området, i retning mod Gaiole. Det er en gård på 20 hektar, der hovedsageligt er dedikeret til vindyrkning og i mindre grad til dyrkning af oliventræer.

Palazzino er en del af arven af bondehuse, boliger og gårde, der blev bygget og restaureret i løbet af det 18. århundrede med landbrugsreformen af ​​Pietro Leopoldo, storhertugen af ​​Toscana.

I midten af det 19. århundrede blev familien Sderci blev ejere af Podere Il Palazzino, mens Alessandro har bygget de nuværende vinmarker og den nye helt underjordiske kælder.

På grund af den lille størrelse, er arbejdsprocedurerne håndværksmæssige strenge med fortrinsvis manuelle processer. For at beskytte deres leve- og arbejdsmiljø bruger de ikke kemikalier, der er skadelige for jorden.

De respekterer naturens balance med indgreb, der forbedrer ventilation, eksponering for sollys og fugtkontrol for at øge planternes selvforsvar mod angreb fra sygdomme eller skadelige insekter.

I vinmarkerne er insekticider, herbicider og alle former for syntetiske produkter forbudt. I kælderen udføres gæringen uden tilsætning af gær, så den malolaktiske gæring foregår på en naturlig måde, og brugen af ​​antioxidanter reduceres til et minimum.