Barbera D’Alba 2000 1375DKK
Giuseppe Rinaldi er en af de mest ikoniske vinproducenter i Piemontes vinregion i Italien. Rinaldis vine er lavet efter den traditionelle tilgang, og er verdenskendte for deres kraftfulde struktur, intense aromaer og lange kældertider.
Vingården blev grundlagt af Guiseppe Rinaldi i 1890 i Barolo regionen i Piemonte. I 1947 overtog Guiseppes søn, Battista Rinaldi, vingården, og i 1992 fortsatte Beppe Rinaldi familiens arbejde.
Beppe Rinaldi beundrede de tidligere generationer af italienske vinproducenter, hvilket inspirerede ham til at overholde strenge traditionelle fremstillingsmetoder.
Beppe drev vingården sammen med sin datter, Marta, og de producerede nogle af regionens mest eftertragtede vine. Rinaldis vinstil var baseret på traditionelle metoder, der fokuserede på at fremhæve druernes karakter og de specifikke terroir. Han var kendt for at bruge lange macerationstider, stor brug af fadlagring og minimale indgreb i vinifikationen. Rinaldi var også kendt for sin passion for Barolo vine og sit arbejde for at bevare traditionelle metoder i regionen.
Giuseppe Rinaldi repræsenterer stærkt traditionalistiske synspunkter om vinfremstilling, der har bragt ejendommen i konflikt med Barolo Consortium. Godset har nemlig altid fastholdt, at de bedste vine fra Barolo skabes af blandinger fra flere steder, frem for det i øjeblikket fashionable enkeltmarks udtryk.
Værd at vide om
Rinaldi Giuseppe
Giuseppe Rinaldi er en af de mest ikoniske vinproducenter i Piemontes vinregion i Italien. Rinaldis vine er lavet efter den traditionelle tilgang, og er verdenskendte for deres kraftfulde struktur, intense aromaer og lange kældertider.
Vingården blev grundlagt af Guiseppe Rinaldi i 1890 i Barolo regionen i Piemonte. I 1947 overtog Guiseppes søn, Battista Rinaldi, vingården, og i 1992 fortsatte Beppe Rinaldi familiens arbejde.
Beppe Rinaldi beundrede de tidligere generationer af italienske vinproducenter, hvilket inspirerede ham til at overholde strenge traditionelle fremstillingsmetoder.
Beppe drev vingården sammen med sin datter, Marta, og de producerede nogle af regionens mest eftertragtede vine. Rinaldis vinstil var baseret på traditionelle metoder, der fokuserede på at fremhæve druernes karakter og de specifikke terroir. Han var kendt for at bruge lange macerationstider, stor brug af fadlagring og minimale indgreb i vinifikationen. Rinaldi var også kendt for sin passion for Barolo vine og sit arbejde for at bevare traditionelle metoder i regionen.
Giuseppe Rinaldi repræsenterer stærkt traditionalistiske synspunkter om vinfremstilling, der har bragt ejendommen i konflikt med Barolo Consortium. Godset har nemlig altid fastholdt, at de bedste vine fra Barolo skabes af blandinger fra flere steder, frem for det i øjeblikket fashionable enkeltmarks udtryk.