Barbaresco Froi 2004 685DKK

Producent

Massimo Rivetti

Område

Piemonte

Land

Italien

Flaskestørrelse

1,5L

Alc.

14,5%

På sine 25 hektar dyrker Massimo Rivetti-familien både nationale og internationale druer.

Den årlige produktion er på omkring 100.000 flasker, hovedsageligt fordelt på Barbaresco og Barbera d’Alba. Alle markerne er grupperet omkring tre bondegårde: Froi, Garassino og Palazzina.

I Landsbyen Neive, på Serraboella-bakken, ligger vingården, som er en af ​​de vigtigste for produktionen af ​​Barbaresco. Vinene er økologisk certificerede, der anvendes naturlig gæring i processerne og gøres ikke brug af pesticider.

Vinmarker er fra 35 til 75 år gamle med begrænset udbytte pr. hektar for at maksimere druekvaliteten, terroiret og produktionsområdet.

De bedste druer bliver håndhøstet på tidspunktet for deres modenhed efterfulgt af en nøjagtig udvælgelse for ikke at gå på kompromis med kvaliteten.

Der bruges pied de cuve som starter, der er naturligt tilstede på bærrernes skind for at opnå produkter, der virkelig afspejler territoriet og produktionsområdet. Deres rødvine tappes generelt uden filtrering.

Læs mere

Værd at vide om

Massimo Rivetti

På sine 25 hektar dyrker Massimo Rivetti-familien både nationale og internationale druer.

Den årlige produktion er på omkring 100.000 flasker, hovedsageligt fordelt på Barbaresco og Barbera d’Alba. Alle markerne er grupperet omkring tre bondegårde: Froi, Garassino og Palazzina.

I Landsbyen Neive, på Serraboella-bakken, ligger vingården, som er en af ​​de vigtigste for produktionen af ​​Barbaresco. Vinene er økologisk certificerede, der anvendes naturlig gæring i processerne og gøres ikke brug af pesticider.

Vinmarker er fra 35 til 75 år gamle med begrænset udbytte pr. hektar for at maksimere druekvaliteten, terroiret og produktionsområdet.

De bedste druer bliver håndhøstet på tidspunktet for deres modenhed efterfulgt af en nøjagtig udvælgelse for ikke at gå på kompromis med kvaliteten.

Der bruges pied de cuve som starter, der er naturligt tilstede på bærrernes skind for at opnå produkter, der virkelig afspejler territoriet og produktionsområdet. Deres rødvine tappes generelt uden filtrering.