Om Era Ora Wine

Virkeligheden er ikke altid, som den ser ud til. Det er en viden, der dyrkes, når man tilbringer meget tid i naturen og i køkkenet og undrer sig over, hvorfor brødet, pastaen og risottoen bliver anderledes end i går, selvom man har fulgt nøjagtig samme opskrift.

- ~ Elvio ~

Stjerner viser vej

Det, vi er vokset op med, sætter sig altid fast i både erindring og hjerte.

Er man fra Umbrien i Italien med en god næse, altså en af dem, der dufter de æteriske olier fra hvilke blomster i parfumen, muskaten i bechamelsaucen og navn på drue, slot og årgang i vinen, ja, så har man en kokkesti foran sig med både sol-, måne- og stjernelys. Den sti valgte Elvio Milleri, og tænk, den gik hele vejen til Danmark.

Med smag og dufte, og med restaurant L’Altro, Acquamarina, Che Fé, bageriet Foodpeople og Era Ora på Christianshavn delte han sin kærlighed og passion for Italiensk mad og vin. Helt til verdensklasse, vel at mærke. For Michelinguiden kvitterede med stjernedrys fra 1996 til 2019, den første uden for Italiens grænser.

Stjerner viser vej. Dem på himlen, dem i guiden og dem i køkkenet. Grazie mille.

Historien på 90.000 flasker vin

Vin er historie på flaske, og vin er den historie til maden. Era Ora Wine er i dag en af Danmarks største og bedste samlinger af italienske vine af mange årgange, særlig udvalgt af Elvio og Edelvita. Der er 90.000 flasker i samlingen, fang an, for den er nu tilgængelig for alle, der deler glæden ved italienske vine som den klassiske Brunello, Barolo, Barbaresco og Chianti Classico opbevaret til perfektion. For de frittelystne er der også interessante og spændende vine fra ukendte lokationer.

Hjemve

Nostalgia di casa, siger italienerne når de har hjemve, og nu efter 40 år er Elvio stadigvæk på jagt efter kvalitets mikro-vinproducenter i Italien. I Danmark deler hans søn, Shan Santos Milleri, vinens glæde med vinelskere gennem Era Ora Wine. Det ligger dybt i både Elvio og Shan at dyrke passionen for deres italienske rødder – både i glasset og på tallerkenen.

Det er nye tider. Ny generation, nye måltider, nye smagsoplevelser.

Tilmeld dig

Nyhedsbrevet    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Besøg vores vinsamling

    Mere end 90.000 flasker opbevares på vores lager på Amager. Se vores udvalg af alle vores vine-